Oferim clienților noștrii următoarele servicii:

Consultanță IT

Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.

Oferim clientilor acces atat la solutii tip open source cat si licentiate, in functie de solicitarile primite, de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului. Pentru a satisface nevoile specifice fiecarui client in parte, putem propune atat solutii de tip open source cat si solutii licentiate.

Consultantii nostri sunt la curent cu cele mai noi tehnologii it si solutii prin care va puteti optimiza costurile, imbunatati eficienta si rezultatele activitatii. Optimizarea aspectelor de natura it, vor favoriza reducerea costurilor generale, in conditiile cresterii operativitatii. Alegand serviciul nostru de consultanta it veti fi asigurat de accesul la cele mai noi si mai performante solutii hardware si software raportate la nivelul bugetului dvs.

Atunci cand aducem in discutie despre consultanta IT in afaceri, nu putem sa nu includem si conceptul de inovatie. In ziua de astazi, acesti doi termeni se completeaza unul pe celalalt, reprezentand baza succesului unei companii pe piata competitoare. Pe scurt, daca vrei sa inovezi structura si modul in care afacerea ta isi desfasoara activitatea, ai nevoie de consultanta in IT.

Putem ajunge la concluzia ca serviciul de consultanta IT in afaceri ajuta organizatiile de orice dimensiune sa-si creasca nivelul de eficienta si productivitate prin automatizarea proceselor, avand un impact pozitiv asupra: costurilor, comunicarii si relatiei cu clientii, performantei generale, avantajelor competitive, procesului de productie si servicii etc. Toate aceste procese sunt inglobate intr-un cadru tehnologic destinat sa proiecteze si să implementeze solutii inovatoare pentru obtinerea succesului. 

Cand este necesar sa apelati la servicii de consultanta it?

Consultanta it este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat , care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investitiile in echipamente hardware/software, desfasurarea proceselor it existente si modalitatile de eficientizare a consumului de resurse it sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta it.

Ce inseamna Consultanta IT?

 • Consultanta IT inseamna indrumari privind construirea unui website de prezentare, un magazin online, un ERP sau CRM;
 • Consultanta IT inseamna dezvoltare de strategii de marketing online (SEM), informatii privind optimizarile pentru motoarele de cautare (SEO) s.a.
 • Consultanta IT insemna evitatarea problemelor de securitate la nivelul site-urilor, aplicatiilor si echipamentelor dvs. informatice;
 • Consultanta it inseamna suport informational pentru stabilirea unui buget real pentru construirea unei afaceri sau prezente pe internet;
 • Consultanta IT inseamna realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic in concordanta cu nevoile reale ale utilizatorilor;
 • Consultanta it inseamna cele mai bune alegeri in privinta achizitiilor hardware/software;
 • Consultanta it inseamna informarea privind masurile de prevenire a pierderii datelor (back-up, raid);

De ce este important sa apelezi la un consultant IT in afaceri?

 • Consultantul IT are cunostintele si expertiza necesara pentru a intelege nevoile de automatizare si digitalizare ale companiei;
 • Consultantul poate vedea dintr-o perspectiva de ansamblu care este structura IT a companiei si identifica problemele si impedimentele in mod obiectiv;
 • Poate fi un sprijin suplimentar pentru departamentul tehnic sau de IT din cadrul companiei tale;
 • Consultantul IT poate educa angajatii unei companii in vederea mai multor arii, cum ar fi: siguranta cibernetica, modul de utilizare al programelor si aplicatiilor etc.;
 • Poate fi un catalizator pentru o schimbare drastica a companiei – schimbare pe care ai amanat-o din mai multe motive ce tin de incertitudine. 

Cum acordam Consultanta IT?

Consultanta IT debuteaza cu o analiza efectuata de catre un consultant in scopul de a strange informatiile necesare identificarii nevoii reale a clientului. Acestea vor fi obtinute in urma discutiilor purtate intre consultant si client si vor fi necesare pentru a-i recomanda acestuia din urma solutia potrivita nevoii sale. Dupa aceasta etapa, consultantul va identifica tehnologiile si solutiile actuale la nevoia semnalata pe care le va include intr-un raport impreuna cu analiza, recomandarile si modalitatile de implementare.

Informatii accesibile prin intermediul serviciilor de Consultanta IT

 • Informatii referitoare la solutii tehnice optime si schemele de cost aferente;
 • Architectura, planificare si design pentru retele si sisteme it – servicii it complete, incluzand documentatie si specificatii tehnice si functionale, schematizari, design de sistem si dezvoltare prototip;
 • Informatii privind solutii software, atat licentiate cat si open source;
 • Informatii utile in realizarea noilor investitii in echipamente it;
 • Informatii in vederea dezvoltarii de sisteme ERP si CRM.

WebDts actioneaza ca o entitate independenta avand capacitatea de a evalua obiectiv situatia it a fiecarei companii si astfel, pe baza analizei de consultanta it, putem sa recomandam solutii optime, astfel incat infrastructura IT sa functioneze in concordanta deplina cu strategiile si obiectivele companiei dv. Indiferent de numarul de angajati din compania dvs., nevoile afacerii sunt in linii mari aceleasi difera doar magnitudinea!

Beneficiile consultantei IT in afaceri

Desi in mare parte am discutat despre modul in care consultanta IT iti poate ajuta afacerea sa devina eficienta si sa urce pe scara succesului, vom pune in lumina beneficiile pe care le va aduce parteneriatul dintre compania ta si serviciul de consultanta IT:

 • Reduci complexitatea proceselor care au la baza tehnologia, astfel incat ai mai mult timp sa te ocupi de alte functii ale companiei;
 • Largesti spectrul de cunostinte in vederea solutiilor si serviciilor inovatoare;
 • Reduci timpul de nefunctionare. Problemele legate de conectivitatea la internet care nu sunt influentate de inexistenta unei surse de curent sunt de domeniul trecutului. Consultantii IT includ in planul strategic de implementare al tehnologiilor si diferite masuri prin care compania sa isi deruleze activitatea fara intrerupere;
 • Controlezi costurile si reduci cheltuielile;
 • Cresti nivelul de productivitate al angajatilor si performanta generala a companiei. Utilizarea tehnologiei s-a dovedit a creste productivitatea prin faptul ca are capacitatea de automatizare a unor activitati care, in timp, devin repetitive si obositoare pentru angajati. Tehnologia este astazi un factor cheie pentru comunicarea eficienta, colaborarea interna si externa, dar si pentru transferul de cunostinte intre oamenii angajati, stimuland astfel creativitatea si nivelul de implicare al acestora in companie.
 • Castigi un avantaj competitiv primordial.

Prețul unei consultații este de 250 lei/30 minute.

Dacă se continuă cu elaborarea proiectului și construcția site-ului propriu-zis, prețul consultanței intră în prețul final al comenzii.


Grafică Ștampile sau Logo pentru companii

Executăm la comandă grafică pentru ștampile sau pentru logo-uri necesare companiilor pentru contracte, facturi sau alte acte sau documente ce se doresc a fi personalizate, cu datele oferite de client.

Prețul este de 50 lei/ștampilă/logo.


Construcție Site

Creare site-uri de la zero prin concepție proprie sau la îndrumarea clientului, în funcție de specificul activității clientului.

Site-urile pot fi: de prezentare, blog, forum, rețea socială, e-commerce, de sondaje, etc. (aveți modele în link-uri)

Prețurile sunt stabilite după dicuția cu clientul și în funcție de complexitatea funcțiilor implementate în site.

Cele ma solicitate sunt site-urile de prezentare ce pot fi compuse doar dintr-o singură pagină derulantă (vezi model) sau din 4 pagini statice.

Cele 4 pagini statice sunt: Acasă, Despre, Servicii, Contact. Opțional se poate asigura traducerea site-ului într-o limbă de circulație internațională, la alegerea clientului.

Acest tip de site, de prezentare, este cel mai comun, folosește un template predefinit ce poate fi customizat, și în funcție de ce dorește clientul să apară în site prețul unui astfel de site este cuprins între 400 Euro și 600 Euro.(TVA inclus)

Acest preț cuprinde:

 • domeniul web, adică www.numesite.ro (sau .org, .net, .com, etc), valabil minim 1 an de zile,
 • hosting-ul site-ului pe un an de zile, adică locul se pun fișierele site-ului,
 • site-ul propriu-zis,
 • certificat SSL, valabil un an de zile.

Cele enumerate și cuprinse în preț sunt cerințele minime de publicare a unui site pe internet.

Am făcut această specificare cu ce este cuprins în preț deoarece am văzut pe net tot felul de oferte, care mai de care mai atrăgătoare, dar nici una nu specifică clar din ce este compus un site funcțional, și poți avea neplăcuta surpriză de a te alege la final cu un preț mult mai mare decât bugetul alocat. Iar fără una din cele 4 componente minimale respectivul site nu este vizibil pe internet!

Aveți aici un calculator de prețuri pentru un site, pentru a vă face o părere despre oferta mea.

Clientul poate fi oricine are nevoie de un site: persoană fizică, persoană juridică, instituții de stat sau private.

Mai jos aveți câteva modele de template-uri predefinite ce pot fi customizate.


Mentenanță / Administrare Site

Serviciile de mentenanta site sau administrare site pe care le oferim sunt urmatoarele:

 • Implementarea de noi functionalitati ( adaugare de pagini noi , adaugarea de scripturi noi , redesign site )
 • Modificarea sau actualizarea continutului – text , imagini , slidere imagini
 • Servicii de mentenanta site privind securitatea si protectia site-ului – actualizare versiune php, actualizare scripturi php, scanare site pentru depistarea fisierelor malitioase.
 • Modificarea sau actualizarea serviciilor si produselor
 • Verificarea periodica a website-ului (viteza incarcare pagini, functionalitate, linkuri interne)
 • Modificarea site-ului pentru mobil
 • Optimizarea site-ului pentru mobil
 • Optimizarea vitezei de incarcare a siteului
 • Optimizarea periodica a sitelui pentru motoarele de cautare – SEO
 • Administrarea si configurarea conturilor de e-mail , ftp , conturi utlizatori
 • Realizare bannere
 • Realizarea de newsletter pentru campaniile de marketing
 • Monitorizarea traficului pe site
 • Generarea de statistici periodice ( numar vizite , vizitatori , pagini website vizitate)
 • Salvari periodice ale bazelor de date si a site-ului.
 • Asistenta tehnica prin telefon si email

La cerere, pot efectua și mentenanța / administrarea atât al site-ului creat cât și al altuia deținut de client.

Procesul de mentenanta site web este unul necesar si presupune intretinerea si actualizarea periodica a continutului site-ului.

Mentenanța constă din actualizarea și verificarea periodică a site-ului.

Mentenanța poate fi lunară (gen abonament), sau ocazională, când se solicită de către client.

Activitatea de mentenanță nu implică schimbarea structurii de orice fel(pagini in plus sau modificari de culori, layout, etc) ale site-ului. Aceste schimbări ale structurii se taxează separat.

Costul mentenanței unui site de prezentare este de 100 Euro / lună iar a celei ocazionale este de 30 Euro / intervenție.(TVA inclus)

Pentru celelalte tipuri de site-uri, costul mentenanței se stabilește în funcție de complexitatea site-ului.

Administrare site constă în actualizare continut, modificari frontend si backend, instalare module si functionalitati noi.

Costul administrării unui site se calculează în funcție de operațiunile ce trebuiesc efectuate. Administrarea poate fi lunară, abonament, și se stabilește de comun acord cu clientul ce include, sau ocazională care este taxată cu 40 Euro / oră.(TVA inclus)


Creare Sondaje

Creare de sondaje online la comandă cu datele solicitete de client și efectuat prin difuzare în mediul online sau prin email participantilor din baza noastră de date.

Sondajele sunt un instrument prin care se cer opiniile membrilor comunității în privința unui articol, a unui utilizator, a unei politici etc. Sondajele nu sunt un instrument de luare a deciziilor, iar numărul de opinii exprimate de o parte sau alta nu poate duce automat la o decizie. Totuși, sondajele pot fi utile în procesul de luare a unei decizii dacă sunt urmate de discuții care să ducă la atingerea unui consens.

Există discuții specializate care au întotdeauna forma unor sondaje — ca de exemplu dezbaterea propunerilor de ștergere a paginilor sau de promovare a articolelor de calitate —, dar decizia în aceste cazuri se ia prin evaluarea argumentelor aduse (pozițiile exprimate fără argumente nu influențează rezultatul) și nu prin numărarea opiniilor.

Observații:

 • Sondajele sunt utile numai atunci când simplele discuții între utilizatori nu au dat rezultate iar intervenția mai multor utilizatori ar putea duce la găsirea unei soluții.
 • Dacă problema ține de o dispută între doi utilizatori, adesea în locul unui sondaj este mai avantajos să se ceară ajutorul din partea unui al treilea.
 • Acolo unde chestiunea disputată ține de un subiect particular, este mai util să se ceară ajutorul utilizatorilor care cunosc acel domeniu decât implicarea întregii comunități.
 • Sondajele nu sunt voturi. Ca urmare simpla exprimare a poziției (da/nu, pentru/împotrivă etc.) are mai puțină valoare decât argumentarea poziției.
 • Ca în orice discuții, și în sondaje trebuie evitată atitudinea combativă.

Creează

Creează-ți propriul sondaj de opinie de la zero. Aplică-ți propria strategie de branding și selectează opțiunile care sunt importante pentru tine. Adaugă orice tip de întrebări pe care ți le poți imagina pentru a-ți crea rapid sondajul performant. Folosește logica de ramificare sofisticată pentru a controla răspunsurile și a obține exact rezultatele de care ai nevoie.

Colectează răspunsuri

Prin sondajul nostru nu vei duce lipsa răspunsurilor. Îți poți atinge publicul țintă prin orice metodă care ți se potrivește:

 • Distribuie prin link
 • Distribuie pe mail
 • Integrează sondajul direct în website-ul tău
 • Folosește sondajul cu aplicațiile tale mobile
 • Distribuie prin rețele sociale – Facebook, Twitter, LinkedIn

Lansează-ți propriul sondaj și începe să generezi răspunsuri în doar câteva minute.

Analizează rezultatele

Obține rezultate reale și informații valoroase în doar câteva minute. Generează rapoarte detaliate și complexe printr-un singur click. Cu Survey.ro poți:

 • Analiza informațiile adunate în mod automat
 • Aplica filtre pentru a extrage rezultatele țintă (de exemplu: „arată doar răspunsurile femeilor care au cumpărat produsul”).
 • Vizualizează răspunsurile individual pentru mai multe detalii
 • Descarcă rapoartele în format PDF și XLS

Prețuri

Pretul se calculeaza in functie de volumul esantionului si numarul de itemi (indicatori-intrebari sau variabile socio-demografice) ai sondajului.

Astfel, de exemplu, pentru un sondaj, care este cel mai comun, având volumul esantionului cuprins in intervalul 351-400 persoane si un numar de 4 întrebări pretul este de 920 EURO (vezi tabelul).
Preturile sunt exprimate in EURO, nu contin T.V.A. si sunt platibile la cursul BNR din ziua platii.
La intrebari se adauga 3 variabile socio-demografice necesare pentru majoritatea studiilor, adica sex, varsta si zona de resedinta (cartier/sat).
Atentie! Intrebarile deschise se taxeaza dublu! Aceasta deoarece necesita timp dublu pentru culegere si prelucrare.

Prețurile sunt negociabile!